Fixy-Fact
Hi,

Are you a member? Please Log In. If not, please click 'Register' on above menu. Quick to register and simply just click here to make an account, this account will become your identity while you enjoy full features of Fixy-Fact forum and make sure you fill in data with correctly.

Make sure you read terms of agreement in our forum to prevent disobedient, click here to go.

Thank you for your concern!

Best,
Fixy-Fact Team

[RAN] RanPDF Season 2 - Ran Private Server

Go down

[RAN] RanPDF Season 2 - Ran Private Server

Post by DonFixyboys* on Fri Dec 17, 2010 6:58 pm

Nama Game : RanPDF - Ran Private Server
Homepage : http://ran.pdf-games.com/
Control Panel & Item Shop : http://pdfran.hopto.org/
Episode : Season 2

Beberapa screenshot di game :






Beberapa fitur yang dimiliki di RanPDF - Ran Private Server :
- Max weapon & armor +14

- New map like (Boracay, SRP Ground, Base Zone, Ninja Camp, etc.)

- Max Level 300 & Max Reborn = 18

- x700exp rate cepet naik level nya dari level 1 - 260an

- x100GoldRate

- x100ItemRate

- Pet System

- Skill 7 - Season2 Skill

- Free Coolest Skill Ever @ Etc

- Complete Bosses (Ep2 ~ Season2)

- Complete Mobs (Ep2 ~ Season2)

- Proteksi GameGuard

- Gak ada skill modifikasi (Skill asli Ran Online tetep ada)

- Ada hoverboard nya macam papan bisa terbang gitu bro :))

Ini server player nya rame banget bro paling rame dari negara Filipina, Malaysia dan Indonesia ada juga sih Singapore, Japan, Arab, dan eropa.

kalo niat main tinggal PM ID gw aja tar gabung ama anak2 Indo lainnya.
Smiley Beer

Download Link :
Spoiler:

Latest Patch : http://pdf-games.com/downloadcenter/PDF_Patchv2.2.zip
avatar
DonFixyboys*
The Godfather
The Godfather

Posts : 642
Credits : 1395
Reputation : 26
City : Jakarta
Browser : Mozilla Firefox

View user profile

Back to top Go down

Re: [RAN] RanPDF Season 2 - Ran Private Server

Post by p4sg4bu on Sun Dec 19, 2010 8:51 am

nice gan Smiley Beer
avatar
p4sg4bu
Fixy-Fact Worker
Fixy-Fact Worker

Posts : 366
Credits : 431
Reputation : 32
City : indonesia
Browser : Mozilla Firefox

View user profile

Back to top Go down

Re: [RAN] RanPDF Season 2 - Ran Private Server

Post by BlancFosse on Sun Dec 19, 2010 9:01 am

mamaw Fixy, serem dah
avatar
BlancFosse
Fixy-Fact Citizen
Fixy-Fact Citizen

Posts : 20
Credits : 22
Reputation : 0
City : -=In My DataCenter=-
Browser : Mozilla Firefox

View user profile

Back to top Go down

Re: [RAN] RanPDF Season 2 - Ran Private Server

Post by DonFixyboys* on Sun Dec 19, 2010 1:46 pm

Smiley Beer

main bro seru kok game nya
avatar
DonFixyboys*
The Godfather
The Godfather

Posts : 642
Credits : 1395
Reputation : 26
City : Jakarta
Browser : Mozilla Firefox

View user profile

Back to top Go down

Re: [RAN] RanPDF Season 2 - Ran Private Server

Post by xZi on Sun Dec 19, 2010 6:48 pm

iy...
seru bgt...
cobain aj deh...
gw aj walaupun lom suses d game in tapi gw masih maen...
Silent Smile Silent Smile
avatar
xZi
Fixy-Fact Citizen
Fixy-Fact Citizen

Posts : 41
Credits : 48
Reputation : 1
City : indonesia
Browser : Google Chrome

View user profile

Back to top Go down

Re: [RAN] RanPDF Season 2 - Ran Private Server

Post by Raze on Thu Feb 10, 2011 9:03 am

cool
avatar
Raze
Fixy-Fact Student
Fixy-Fact Student

Posts : 51
Credits : 51
Reputation : 0
City :
Browser : Google Chrome

View user profile

Back to top Go down

Re: [RAN] RanPDF Season 2 - Ran Private Server

Post by gatot[K]oco on Thu Dec 22, 2011 12:16 pm

izin absen Silent Smile

HammerKick`` siap melayani Smiley Beer
char ini baru saya bkin jadi maklum ya masih empuk :>
avatar
gatot[K]oco
Newbie
Newbie

Posts : 2
Credits : 1002
Reputation : 0
City : ID
Browser : Mozilla Firefox

View user profile

Back to top Go down

Re: [RAN] RanPDF Season 2 - Ran Private Server

Post by f4chmi on Sat May 05, 2012 8:24 pm

RanPdf salam MUSHASH1_ASKHA hahahhaaa masih Copoooo gannnn mau jadi Calon Dewa heheheheh...... Smiley Beer Silent Smile Licik (-_-) bantu mnta cendol gan hehehheheeee
avatar
f4chmi
Newbie
Newbie

Posts : 8
Credits : 8
Reputation : 0
City : tangerang
Browser : Google Chrome

View user profile

Back to top Go down

Re: [RAN] RanPDF Season 2 - Ran Private Server

Post by DonFixyboys* on Sat May 05, 2012 9:18 pm

f4chmi wrote:RanPdf salam MUSHASH1_ASKHA hahahhaaa masih Copoooo gannnn mau jadi Calon Dewa heheheheh...... Smiley Beer Silent Smile Licik (-_-) bantu mnta cendol gan hehehheheeee
ArrowOriginal post

Aih bro fahmi mantap, udah dewa kok bro bentar lagi mau max nih Silent Smile
avatar
DonFixyboys*
The Godfather
The Godfather

Posts : 642
Credits : 1395
Reputation : 26
City : Jakarta
Browser : Mozilla Firefox

View user profile

Back to top Go down

Re: [RAN] RanPDF Season 2 - Ran Private Server

Post by f4chmi on Mon May 07, 2012 6:47 pm

DonFixyboys* wrote:
f4chmi wrote:RanPdf salam MUSHASH1_ASKHA hahahhaaa masih Copoooo gannnn mau jadi Calon Dewa heheheheh...... Smiley Beer Silent Smile Licik (-_-) bantu mnta cendol gan hehehheheeee
ArrowOriginal post

Aih bro fahmi mantap, udah dewa kok bro bentar lagi mau max nih Silent Smile
ArrowOriginal post

siap menerima bimbingan bro hahahhaaaaaaa.....
avatar
f4chmi
Newbie
Newbie

Posts : 8
Credits : 8
Reputation : 0
City : tangerang
Browser : Google Chrome

View user profile

Back to top Go down

Re: [RAN] RanPDF Season 2 - Ran Private Server

Post by f4chmi on Fri May 11, 2012 1:04 pm

PADA MAIN RanPdf Private Server dong, bikin Guild trusnya, gw rela dah klo kaga ngapelin pacar klo tiap hari minggu sore... Silent Smile yang penting pada ngumpul di game heheheheeeeeee......
avatar
f4chmi
Newbie
Newbie

Posts : 8
Credits : 8
Reputation : 0
City : tangerang
Browser : Google Chrome

View user profile

Back to top Go down

Re: [RAN] RanPDF Season 2 - Ran Private Server

Post by DonFixyboys* on Tue May 22, 2012 11:13 pm

@f4chmi

Wah bro bisa aja hahahaha mantap tapi tuh +1 Thumb
avatar
DonFixyboys*
The Godfather
The Godfather

Posts : 642
Credits : 1395
Reputation : 26
City : Jakarta
Browser : Mozilla Firefox

View user profile

Back to top Go down

Re: [RAN] RanPDF Season 2 - Ran Private Server

Post by f4chmi on Thu May 24, 2012 7:10 am

Smiley Beer Smiley Beer Smiley Beer Smiley Beer Smiley Beer
avatar
f4chmi
Newbie
Newbie

Posts : 8
Credits : 8
Reputation : 0
City : tangerang
Browser : Google Chrome

View user profile

Back to top Go down

Re: [RAN] RanPDF Season 2 - Ran Private Server

Post by f4chmi on Thu May 24, 2012 7:12 am

DonFixyboys* wrote:@f4chmi

Wah bro bisa aja hahahaha mantap tapi tuh +1 Thumb
ArrowOriginal post

kali aja klo ada asian games nnt, game RanPdf bisa jadisalah satu cabang kejuaraan hehehheheeeeeeee........ Silent Smile Silent Smile Silent Smile (-_-) (-_-) Licik Licik Monkey Thumb Up
avatar
f4chmi
Newbie
Newbie

Posts : 8
Credits : 8
Reputation : 0
City : tangerang
Browser : Google Chrome

View user profile

Back to top Go down

Re: [RAN] RanPDF Season 2 - Ran Private Server

Post by jahro on Thu May 24, 2012 4:13 pm

masih ada kah yang main ran pdf? kalo ada mainin dong,biar bisa saling bantu.Straight Face
avatar
jahro
Newbie
Newbie

Posts : 2
Credits : 3
Reputation : 1
City : Tangerang
Browser : Google Chrome

View user profile

Back to top Go down

Re: [RAN] RanPDF Season 2 - Ran Private Server

Post by DonFixyboys* on Sun May 27, 2012 8:22 am

Masih kok bro banyak juga yang main Smiley Beer
avatar
DonFixyboys*
The Godfather
The Godfather

Posts : 642
Credits : 1395
Reputation : 26
City : Jakarta
Browser : Mozilla Firefox

View user profile

Back to top Go down

Re: [RAN] RanPDF Season 2 - Ran Private Server

Post by jahro on Mon May 28, 2012 6:52 pm

DonFixyboys* wrote:Masih kok bro banyak juga yang main Smiley Beer
jarang banget bro ketemu di rannya,masalahnya gw mau beli gold tapi ga ada yg jual (-_-)
avatar
jahro
Newbie
Newbie

Posts : 2
Credits : 3
Reputation : 1
City : Tangerang
Browser : Google Chrome

View user profile

Back to top Go down

Re: [RAN] RanPDF Season 2 - Ran Private Server

Post by f4chmi on Mon Jun 25, 2012 11:32 am

AKHIRNYA FULL JUGA Rb nya ahahahahahaaaaaaa Silent Smile Smiley Beer
avatar
f4chmi
Newbie
Newbie

Posts : 8
Credits : 8
Reputation : 0
City : tangerang
Browser : Google Chrome

View user profile

Back to top Go down

Re: [RAN] RanPDF Season 2 - Ran Private Server

Post by f4chmi on Mon Jun 25, 2012 11:33 am

jahro wrote:
DonFixyboys* wrote:Masih kok bro banyak juga yang main Smiley Beer
jarang banget bro ketemu di rannya,masalahnya gw mau beli gold tapi ga ada yg jual (-_-)
ArrowOriginal post
jahro wrote:
DonFixyboys* wrote:Masih kok bro banyak juga yang main Smiley Beer
jarang banget bro ketemu di rannya,masalahnya gw mau beli gold tapi ga ada yg jual (-_-)
ArrowOriginal post
jahro wrote:
DonFixyboys* wrote:Masih kok bro banyak juga yang main Smiley Beer
jarang banget bro ketemu di rannya,masalahnya gw mau beli gold tapi ga ada yg jual (-_-)
ArrowOriginal post

DONASI AJA GOLD MAH,,,,GTU AJA KOK REPOT
avatar
f4chmi
Newbie
Newbie

Posts : 8
Credits : 8
Reputation : 0
City : tangerang
Browser : Google Chrome

View user profile

Back to top Go down

Re: [RAN] RanPDF Season 2 - Ran Private Server

Post by DonFixyboys* on Mon Jul 30, 2012 9:03 pm

@f4chmi : wah mamaw nya gahar hahaha! Silent Smile
avatar
DonFixyboys*
The Godfather
The Godfather

Posts : 642
Credits : 1395
Reputation : 26
City : Jakarta
Browser : Mozilla Firefox

View user profile

Back to top Go down

Re: [RAN] RanPDF Season 2 - Ran Private Server

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum