Fixy-Fact
Hi,

Are you a member? Please Log In. If not, please click 'Register' on above menu. Quick to register and simply just click here to make an account, this account will become your identity while you enjoy full features of Fixy-Fact forum and make sure you fill in data with correctly.

Make sure you read terms of agreement in our forum to prevent disobedient, click here to go.

Thank you for your concern!

Best,
Fixy-Fact Team

buat yang bosen nunggu buffer youtube

Go down

buat yang bosen nunggu buffer youtube

Post by ezhaa on Tue Dec 21, 2010 9:21 am

buat yang bosen nungguin buffernya youtube, bisa main snake loh Silent Smile

caranya, lo tinggal pencet atas atau kiri aja pas loading yang nongol muter muter di tengah, nanti jadi uler dah tu yang muter muternya =))

nih pertama kan muncul yang muter muter di tengah kaya gini kalo buffer



pencet kanan atau kiri atau atas atau bawah juga boleh, jadi uler deh kaya gini =))


______________________





Smiley Beer Keep Respect Each Other Smiley Beer

Follow me, the coolest moderator ever : @rezadwiky | http://twitter.com/rezadwiky
Become my friend on : https://facebook.com/RezaPhotoworks
avatar
ezhaa
Fixy-Fact Team
Fixy-Fact Team

Posts : 183
Credits : 2750
Reputation : 11
City : I'm Near You
Browser : Mozilla Firefox

View user profile

Back to top Go down

Re: buat yang bosen nunggu buffer youtube

Post by sekenflix on Tue Dec 21, 2010 9:24 am

Xlo saya sih mending di donlod...
coz xlo buffer kadang sewaktu kita pingin liat lagi.. itu kita haruz buffering lg..
xlo di donlod ga patah" nonton'y... hahaa
avatar
sekenflix
Fixy-Fact Worker
Fixy-Fact Worker

Posts : 180
Credits : 202
Reputation : 9
City : Lampung
Browser : Mozilla Firefox

View user profile

Back to top Go down

Re: buat yang bosen nunggu buffer youtube

Post by gKz on Tue Dec 21, 2010 12:20 pm

@ezhaa: itu mah luu kurang kerjaan..
lebih baek langsung di donlod seperti kata sekenflix Silent Smile

______________________

avatar
gKz
Magnificent Mod
Magnificent Mod

Posts : 65
Credits : 2572
Reputation : 6
City : SEPGR//Denpasar//Bali
Browser : Mozilla Firefox

View user profile

Back to top Go down

Re: buat yang bosen nunggu buffer youtube

Post by ezhaa on Tue Dec 21, 2010 4:00 pm

hei gue hanya mengshare aja, sompret dah lu be 2 =))

______________________





Smiley Beer Keep Respect Each Other Smiley Beer

Follow me, the coolest moderator ever : @rezadwiky | http://twitter.com/rezadwiky
Become my friend on : https://facebook.com/RezaPhotoworks
avatar
ezhaa
Fixy-Fact Team
Fixy-Fact Team

Posts : 183
Credits : 2750
Reputation : 11
City : I'm Near You
Browser : Mozilla Firefox

View user profile

Back to top Go down

Re: buat yang bosen nunggu buffer youtube

Post by dianpepe on Tue Aug 07, 2012 2:39 am

ane ga pake buffer-bufferan tuh om..hehe.. Happy
avatar
dianpepe
Fixy-Fact Citizen
Fixy-Fact Citizen

Posts : 16
Credits : 16
Reputation : 0
City : Jakarta
Browser : Mozilla Firefox

View user profile

Back to top Go down

Re: buat yang bosen nunggu buffer youtube

Post by DonFixyboys* on Tue Aug 14, 2012 7:45 pm

dianpepe wrote:ane ga pake buffer-bufferan tuh om..hehe.. Happy
ArrowOriginal post

Wah ente kalo ga buffer gimana nonton nya? Silent Smile
avatar
DonFixyboys*
The Godfather
The Godfather

Posts : 642
Credits : 1395
Reputation : 26
City : Jakarta
Browser : Mozilla Firefox

View user profile

Back to top Go down

Re: buat yang bosen nunggu buffer youtube

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum