Fixy-Fact
Hi,

Are you a member? Please Log In. If not, please click 'Register' on above menu. Quick to register and simply just click here to make an account, this account will become your identity while you enjoy full features of Fixy-Fact forum and make sure you fill in data with correctly.

Make sure you read terms of agreement in our forum to prevent disobedient, click here to go.

Thank you for your concern!

Best,
Fixy-Fact Team

Perjuangan Semut Facebook

Go down

Perjuangan Semut Facebook

Post by gryanboyz on Sun Apr 22, 2012 12:26 am

Ada yang suka main game facebook ?
kalo gue lagi main game ini nih, alias perjuangan semut.
Tau game gunbound kan ? nah game ini sama kaya gunbound cuma kalo ini karakternya semut. Silent Smile

berikut SS nya:
Spoiler:




Ada 3 server di game ini, server 1,2 dan 3(baru).
kalo gue sih aktif di server 2. :blushing:

langsung aja masuk ke alamatnya.
Code:
https://apps.facebook.com/idant_wars/?faction=220
yuk main, seru loh. Smiley Beer Smiley Beer
kalo udah main absen dong disini, apa nicknya dan level berapa.
avatar
gryanboyz
Fixy-Fact Citizen
Fixy-Fact Citizen

Posts : 37
Credits : 40
Reputation : 0
City : Bandung
Browser : Google Chrome

View user profile http://gryanboyz.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Perjuangan Semut Facebook

Post by DonFixyboys* on Mon Apr 23, 2012 4:03 pm

Game macam gunbound berarti tembak2an ada sudut + angin nya bro?

avatar
DonFixyboys*
The Godfather
The Godfather

Posts : 642
Credits : 1395
Reputation : 26
City : Jakarta
Browser : Mozilla Firefox

View user profile

Back to top Go down

Re: Perjuangan Semut Facebook

Post by gryanboyz on Mon Apr 23, 2012 9:46 pm

DonFixyboys* wrote:Game macam gunbound berarti tembak2an ada sudut + angin nya bro?


iya tepat sekali, tapi ini anginnya tak se ekstrim gunbound. :blushing:
avatar
gryanboyz
Fixy-Fact Citizen
Fixy-Fact Citizen

Posts : 37
Credits : 40
Reputation : 0
City : Bandung
Browser : Google Chrome

View user profile http://gryanboyz.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Perjuangan Semut Facebook

Post by DonFixyboys* on Mon Apr 23, 2012 9:55 pm

gryanboyz wrote:
DonFixyboys* wrote:Game macam gunbound berarti tembak2an ada sudut + angin nya bro?


iya tepat sekali, tapi ini anginnya tak se ekstrim gunbound. :blushing:

Sip bro nanti main kalo kerjaan dah pada kelar Smiley Beer
avatar
DonFixyboys*
The Godfather
The Godfather

Posts : 642
Credits : 1395
Reputation : 26
City : Jakarta
Browser : Mozilla Firefox

View user profile

Back to top Go down

Re: Perjuangan Semut Facebook

Post by gryanboyz on Mon Apr 23, 2012 10:50 pm

asik siap siap Smiley Beer
sekalian juga di oprek oprek jebol deh Licik

cari celahnya dong om Don, soalnya cashnya mahal banget Kesel
avatar
gryanboyz
Fixy-Fact Citizen
Fixy-Fact Citizen

Posts : 37
Credits : 40
Reputation : 0
City : Bandung
Browser : Google Chrome

View user profile http://gryanboyz.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Perjuangan Semut Facebook

Post by gryanboyz on Thu Apr 26, 2012 8:52 pm

sepi yaaaa Monkey Cry
avatar
gryanboyz
Fixy-Fact Citizen
Fixy-Fact Citizen

Posts : 37
Credits : 40
Reputation : 0
City : Bandung
Browser : Google Chrome

View user profile http://gryanboyz.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Perjuangan Semut Facebook

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum