Fixy-Fact
Hi,

Are you a member? Please Log In. If not, please click 'Register' on above menu. Quick to register and simply just click here to make an account, this account will become your identity while you enjoy full features of Fixy-Fact forum and make sure you fill in data with correctly.

Make sure you read terms of agreement in our forum to prevent disobedient, click here to go.

Thank you for your concern!

Best,
Fixy-Fact Team

War Hook ( work in Zombie Pleague game )

Go down

War Hook ( work in Zombie Pleague game )

Post by ezhaa on Wed Dec 15, 2010 6:02 pm

Silahkan bagi yang mau main CS ga pake susah menangnya

pendahuluan :

apasih yang special?
- Main ga susah karna nembaknya udah pasti kena kepala
- bisa liat orang nembus tembok nembaknya juga
- ( extra ) yang biasa main Zombie, pake ini bisa lho speedhack, aim, wk dll
- kalo pake handgun ( pistol ) ga usah pegel klik klik, tinggal di tahan aja
- bunnyhop, duck jump, dll
- dll banyak deh

Screen shoot

kalo di start, dia akan muka browser dan membuka forum yang buat cheatnya

Spoiler:

yang tadi di close aja langsung

play gamenya kaya gini

pertama mulai
Spoiler:

pas main
Spoiler:



pencetannya

Z : buat aktifin nyerang orang yang make tameng apa engga
X : buat aktifin fungsi Autobuy
C : buat aktifin fungsi autochange, jadi kalo senjata primarinya abis pelurunya, ganti ke secondary sendiri
L : buat ganti mode cheat Speedhack mode | Aimbot mode | Wallhack mode
Del : buat edit console cheatnya
Ins : buat setting cheatnya, tapi bahasanya aneh, ga usah di seting lah
end : buat milih orang yang kita incer atau engga
f1 : buat autobuy Shotgun
f2 : buat autobuy Scout
f3 : buat autobuy G3SG1\SG55 (sniper yang auto) ( + senjata paling manteb kalo main zombie )
f4 : buat autobuy AWP

keterangan tambahan :
Mode Speed \"Jebol\"
- Klik kiri, speedhack sesuai jalan yang tersedia ( jadi ini speedhack nya udah ada jalannya sendiri, lo ga usah ngarahin jalannya kemana, soalnya udah ada jalannya sendiri dia, jadi tinggal klik kiri, langsung WWUUZZZZZ!!! nyampe di markas musuh )
- klik kanan, speed \"Jebol\" biasa, lo mesti ngarahin jalannya
- tambahan, kalo pake mode ini, dia nembaknya otomatis, jadi lo ga mesti ribet klik klik buat nembak
- kalo pake mode ini, cheatnya bakal promosiin / nulis di chatnya kalo lo make cheat apa, jadi lo udah pasti ketauan

Mode Aim
- klik kiri, aim nya langsung ke kepala musuh

mode wallhack
- seperti main biasa, ga ada yang spesial untuk ini


Download Here

>> Click here to download from Server : Mediafire

Credits of this post goes to me, credits for file goes to ecoo

thanks


Last edited by ezhaa on Thu Dec 30, 2010 4:38 pm; edited 3 times in total
avatar
ezhaa
Fixy-Fact Team
Fixy-Fact Team

Posts : 183
Credits : 2750
Reputation : 11
City : I'm Near You
Browser : Mozilla Firefox

View user profile

Back to top Go down

Re: War Hook ( work in Zombie Pleague game )

Post by nightmare on Sat Dec 18, 2010 8:45 pm

wah nice nih.. ada wallhack nya.. :jempol:
avatar
nightmare
Fixy-Fact Activist
Fixy-Fact Activist

Posts : 571
Credits : 844
Reputation : 82
City : in your dreams!
Browser : Google Chrome

View user profile https://www.facebook.com/home.php?#!/Nightmare.Evo

Back to top Go down

Re: War Hook ( work in Zombie Pleague game )

Post by ezhaa on Sun Dec 19, 2010 10:21 pm

jangankan wallhack, aim, speed hack juga bisa

mana nih traktirannya Silent Smile

______________________





Smiley Beer Keep Respect Each Other Smiley Beer

Follow me, the coolest moderator ever : @rezadwiky | http://twitter.com/rezadwiky
Become my friend on : https://facebook.com/RezaPhotoworks
avatar
ezhaa
Fixy-Fact Team
Fixy-Fact Team

Posts : 183
Credits : 2750
Reputation : 11
City : I'm Near You
Browser : Mozilla Firefox

View user profile

Back to top Go down

Re: War Hook ( work in Zombie Pleague game )

Post by sekenflix on Sun Dec 19, 2010 10:25 pm

LInk'y mana kk...??

kok gini
Code:
only registered user can see the download address, click here to register
avatar
sekenflix
Fixy-Fact Worker
Fixy-Fact Worker

Posts : 180
Credits : 202
Reputation : 9
City : Lampung
Browser : Mozilla Firefox

View user profile

Back to top Go down

Re: War Hook ( work in Zombie Pleague game )

Post by ezhaa on Sun Dec 19, 2010 11:33 pm

sekenflix wrote:LInk'y mana kk...??

kok gini
Code:
only registered user can see the download address, click here to register

Silent Smile ada di bawahnya yang "Server Mediafire"

itu di hide, jadi yang ga register ga bisa liat, yang keliatan ya itu yg di suruh register itu

______________________





Smiley Beer Keep Respect Each Other Smiley Beer

Follow me, the coolest moderator ever : @rezadwiky | http://twitter.com/rezadwiky
Become my friend on : https://facebook.com/RezaPhotoworks
avatar
ezhaa
Fixy-Fact Team
Fixy-Fact Team

Posts : 183
Credits : 2750
Reputation : 11
City : I'm Near You
Browser : Mozilla Firefox

View user profile

Back to top Go down

Re: War Hook ( work in Zombie Pleague game )

Post by DonFixyboys* on Mon Dec 20, 2010 10:52 pm

post2 lagi dong bro tutorial / cheat2 lain kek half life / cs lagi =))
avatar
DonFixyboys*
The Godfather
The Godfather

Posts : 642
Credits : 1395
Reputation : 26
City : Jakarta
Browser : Mozilla Firefox

View user profile

Back to top Go down

Re: War Hook ( work in Zombie Pleague game )

Post by -KeyduT_F2- on Mon Jan 03, 2011 10:47 pm

virus...
mending pakek Aim Silent Bebas Virus.. :D :D

Nanti gw upload'in yah..
avatar
-KeyduT_F2-
Fixy-Fact Worker
Fixy-Fact Worker

Posts : 275
Credits : 471
Reputation : 1
City : Bekasi - Surabaya
Browser : Google Chrome

View user profile

Back to top Go down

Re: War Hook ( work in Zombie Pleague game )

Post by ezhaa on Tue Jan 04, 2011 4:01 pm

hahaha bukan virus bro, emang type nya kan menginject suatu program, jadi di sangka virus sama antivirus lo

tapi sumpah, dah 3 tahun gue make ginian dan ga ada virus nya sama sekali Silent Smile

______________________





Smiley Beer Keep Respect Each Other Smiley Beer

Follow me, the coolest moderator ever : @rezadwiky | http://twitter.com/rezadwiky
Become my friend on : https://facebook.com/RezaPhotoworks
avatar
ezhaa
Fixy-Fact Team
Fixy-Fact Team

Posts : 183
Credits : 2750
Reputation : 11
City : I'm Near You
Browser : Mozilla Firefox

View user profile

Back to top Go down

Re: War Hook ( work in Zombie Pleague game )

Post by p4sg4bu on Tue Jan 04, 2011 6:54 pm

nice gan,,,,
avatar
p4sg4bu
Fixy-Fact Worker
Fixy-Fact Worker

Posts : 366
Credits : 431
Reputation : 32
City : indonesia
Browser : Mozilla Firefox

View user profile

Back to top Go down

Re: War Hook ( work in Zombie Pleague game )

Post by -KeyduT_F2- on Wed Jan 05, 2011 12:52 am

ezhaa wrote:hahaha bukan virus bro, emang type nya kan menginject suatu program, jadi di sangka virus sama antivirus lo

tapi sumpah, dah 3 tahun gue make ginian dan ga ada virus nya sama sekali Silent Smile

antivir lu cemen.. =)) =))
avatar
-KeyduT_F2-
Fixy-Fact Worker
Fixy-Fact Worker

Posts : 275
Credits : 471
Reputation : 1
City : Bekasi - Surabaya
Browser : Google Chrome

View user profile

Back to top Go down

Re: War Hook ( work in Zombie Pleague game )

Post by Raze on Thu Feb 10, 2011 8:53 am

cool
avatar
Raze
Fixy-Fact Student
Fixy-Fact Student

Posts : 51
Credits : 51
Reputation : 0
City :
Browser : Google Chrome

View user profile

Back to top Go down

Re: War Hook ( work in Zombie Pleague game )

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum