Fixy-Fact
Hi,

Are you a member? Please Log In. If not, please click 'Register' on above menu. Quick to register and simply just click here to make an account, this account will become your identity while you enjoy full features of Fixy-Fact forum and make sure you fill in data with correctly.

Make sure you read terms of agreement in our forum to prevent disobedient, click here to go.

Thank you for your concern!

Best,
Fixy-Fact Team

Narsis si narsis, tapi liat sekitar dulu dong! [BB dikit]

Go down

Narsis si narsis, tapi liat sekitar dulu dong! [BB dikit]

Post by nightmare on Fri Apr 20, 2012 8:55 am

Spoiler:

Kesel Kesel Kesel
avatar
nightmare
Fixy-Fact Activist
Fixy-Fact Activist

Posts : 571
Credits : 844
Reputation : 82
City : in your dreams!
Browser : Google Chrome

View user profile https://www.facebook.com/home.php?#!/Nightmare.Evo

Back to top Go down

Re: Narsis si narsis, tapi liat sekitar dulu dong! [BB dikit]

Post by DonFixyboys* on Fri Apr 20, 2012 9:16 am

Kayaknya ada deh udah cantik2 tapi foto di toilet terus ke arah kaca? absurd banget gak sih? Hahahaha

avatar
DonFixyboys*
The Godfather
The Godfather

Posts : 642
Credits : 1395
Reputation : 26
City : Jakarta
Browser : Mozilla Firefox

View user profile

Back to top Go down

Re: Narsis si narsis, tapi liat sekitar dulu dong! [BB dikit]

Post by east_devil on Sun Apr 22, 2012 8:14 am

abisss BAB langsung foto EdAn...
PAKE BAJU DULU KEQ..
avatar
east_devil
Fixy-Fact Citizen
Fixy-Fact Citizen

Posts : 27
Credits : 27
Reputation : 0
City : depan warnet
Browser : Mozilla Firefox

View user profile

Back to top Go down

Re: Narsis si narsis, tapi liat sekitar dulu dong! [BB dikit]

Post by MasterOfLove on Sun Apr 22, 2012 9:56 pm

avatar
MasterOfLove
Fixy-Fact Citizen
Fixy-Fact Citizen

Posts : 45
Credits : 57
Reputation : 0
City : Jakarta Barat
Browser : Mozilla Firefox

View user profile

Back to top Go down

Re: Narsis si narsis, tapi liat sekitar dulu dong! [BB dikit]

Post by DonFixyboys* on Mon Apr 23, 2012 9:55 pm

MasterOfLove wrote:

pasti ini dia salah satunya pelaku foto2 pose macam ni
Laughing
avatar
DonFixyboys*
The Godfather
The Godfather

Posts : 642
Credits : 1395
Reputation : 26
City : Jakarta
Browser : Mozilla Firefox

View user profile

Back to top Go down

Re: Narsis si narsis, tapi liat sekitar dulu dong! [BB dikit]

Post by gryanboyz on Mon Apr 23, 2012 10:42 pm

DonFixyboys* wrote:
MasterOfLove wrote:

pasti ini dia salah satunya pelaku foto2 pose macam ni
Laughing

dia yang ada di dalem tuh pispot Silent Smile
avatar
gryanboyz
Fixy-Fact Citizen
Fixy-Fact Citizen

Posts : 37
Credits : 40
Reputation : 0
City : Bandung
Browser : Google Chrome

View user profile http://gryanboyz.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Narsis si narsis, tapi liat sekitar dulu dong! [BB dikit]

Post by barrykrezy on Tue May 01, 2012 8:45 pm

Wkkwkwkwkwkwk ngakak anjir
avatar
barrykrezy
Fixy-Fact Citizen
Fixy-Fact Citizen

Posts : 10
Credits : 10
Reputation : 0
City : Tangerang
Browser : Internet Explorer

View user profile

Back to top Go down

Re: Narsis si narsis, tapi liat sekitar dulu dong! [BB dikit]

Post by nightmare on Wed May 02, 2012 11:39 am

gryanboyz wrote:
DonFixyboys* wrote:
MasterOfLove wrote:

pasti ini dia salah satunya pelaku foto2 pose macam ni
Laughing

dia yang ada di dalem tuh pispot Silent Smile

lu pispot nya...
avatar
nightmare
Fixy-Fact Activist
Fixy-Fact Activist

Posts : 571
Credits : 844
Reputation : 82
City : in your dreams!
Browser : Google Chrome

View user profile https://www.facebook.com/home.php?#!/Nightmare.Evo

Back to top Go down

Re: Narsis si narsis, tapi liat sekitar dulu dong! [BB dikit]

Post by DonFixyboys* on Fri May 04, 2012 12:46 am

@nightmare dan lo adalah kamera nya :)))))
avatar
DonFixyboys*
The Godfather
The Godfather

Posts : 642
Credits : 1395
Reputation : 26
City : Jakarta
Browser : Mozilla Firefox

View user profile

Back to top Go down

Re: Narsis si narsis, tapi liat sekitar dulu dong! [BB dikit]

Post by nightmare on Sat May 05, 2012 10:27 pm

DonFixyboys* wrote:@nightmare dan lo adalah kamera nya :)))))
ArrowOriginal post

bah.. lo BH nya...
avatar
nightmare
Fixy-Fact Activist
Fixy-Fact Activist

Posts : 571
Credits : 844
Reputation : 82
City : in your dreams!
Browser : Google Chrome

View user profile https://www.facebook.com/home.php?#!/Nightmare.Evo

Back to top Go down

Re: Narsis si narsis, tapi liat sekitar dulu dong! [BB dikit]

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum